onsdag, november 22, 2006

Liv Ragnhild Kjellman,

Unnis fabulously talented kunstnerdatter; her en hennes video, som fikk pris på årets Nordnorsken: http://www2.digibib.no/kjellman300wm.htm.

6 kommentarer:

 1. Takk for superlativene. Har sett den flere ganger og den står seg veldig bra!

  SvarSlett
 2. Liv Ragnhild23.11.06

  Takk for at dere setter pris på og reklamerer for arbeidet mitt! Dere må jo være noen skikkelig kule damer som har så god smak ;-)

  SvarSlett
 3. Anonym24.11.06

  Hei Liv Ragnhild:-)når det gjelder kunst så er ikke video kunst min største interesse, men jeg må si at din gjorde inntrykk. Nydelig person denne Louis v. Håper han ikke lar seg inspirere av Herman Brood, som sa adjø for noen år siden; han var også pessimist og en smule misantropisk..? hilsen Line

  SvarSlett
 4. Hm, har ikke Liv Ragnhild fått med seg at vi er kule...

  Han Louis, får litt vondt av han, og så så åpenhjertig (hvis det er han da, og ikke regisert, hvilket det jo selvfølgelig kan være, og ikke mindre interessant av den grunn for han er så kjent, hvem kjenner ikke en sånn litt selvhøytidelig, kritisk til alt, egentlig misførnøyd med seg selv rørehue-type (middelaldrende). Jeg gjør!). Og så syns jeg de pilene og den musikken innimellom var veldig morsomt og stili.

  SvarSlett
 5. Anonym25.11.06

  Artige vrier i klippinga! Minnet meg litt om boka Stiløvingar av han franske (spør Jorunn hva han heter)innimellom. Om Louis sine uttalelser...? Jo, man kan godt kjenne seg igjen. Altfor mye syting i denne gode Vesten. Ikke lett å finne seg til rette når man ikke er til nytte. Mange kjeder seg. Men det GÅR jo an å finne seg et liv. Trenger ikke være A4 for å leve et godt liv, heller.

  SvarSlett
 6. Anonym29.11.06

  Ett råd til alle: se den norske filmen; Kunsten å tenke negativt! Noe av det beste jeg har sett i det siste(og jeg har sett mye bra).

  Det skal da være lov til å tenke negativt, sier jeg bare...
  Line

  SvarSlett