fredag, april 04, 2008

På Galleri Jessheim

Tirsdag ettermiddag, 1 april, var det høytidelig åpning på Galleri Jessheim.Det var elevutstillingen til Jessheim videregående skoles formgivningsavdeling som åpnet. Der var jeg, fordi jeg er innom Jessheim vgs som vikar 1 gang i uken for tiden. Nå skal jeg ikke skryte på meg noe ære for de flotte arbeidene som vises på utstillingene, jeg har vært der for kort tid til det... Men dere jessheiminger og andre i omegn anbefales på det sterkest å stikke innom. Utstillingen står ut denne helga. (Galleriet ligger på torget rett ved Jessheim storsenter.)
Det er elever fra design- og håndverk, tekstil- og design, aktivitør, og fra studeispesialiserende Vg1 og Vg2 som viser hva de har gjort i løpet av skoleåret. Her er noen av dem samlet til fotografering...

Vg2 studiespesialiserende hadde i forkant i oppdrag å lage plakat for utstillingen. Bildet øverst er en av plakatene.
Noe av det mest sjarmerende syns jeg var alle dyra som DH-klassene hadde laget med Eli. Keramikk malt med svart akryl og gull. Her; en hund.
Også hun jenta som sang acapella, og han gutten (Martin) som danset da.

Her er noen av 3TFs "Den kule tingen"-tegninger. Pastelltegninger etter diverse maskindeler fotografert på Teknisk museum, Oslo.(klikk på bildet for å se det større)

Vg1 Studiespesialiserende viste plantegninger og modeller av et ungdomshus hver enkelt har designet. Denne brannslangen bak huset fanget min oppmerksomhet...

2 kommentarer:

  1. Nydelig brannslange, ja. Og maskindelene, og dyrene og plakaten. Skjønner at det er moro å jobbe med disse ungdommene. Jeg er imponert over alt sammen!

    Du kan kanskje be dem male drømmen sin...sånn at du kan foreta en jungiansk drømmetyding av den oppvoksende generasjon ;-)

    SvarSlett
  2. hehe, huff a mei

    SvarSlett