fredag, desember 21, 2007

Lilith Performance Studio 1. dec. 2007

Over ser du bilder fra det som var høstens program på Lilith Performance Studio i Malmø. http://www.teaterlilith.com/. Morgan Schagerberg var først ute i høst (se interju HER). Det er hans tante i havfruedrakt øverst til venstre.
Jeg og Kjersti var så heldige, på vår lille Kjøbenhavntur forleden, at vi ble invitert av Karin til å bli med over til Malmø for å se performance av Lisa Jeannin (SE) & Rolf Schuurmans (BE) på Lilith (se interju med dem HER). Med gueststar RymdKleopatra. Forestillingen het Gorilla Goddess Gangster & the Goblins.

Dette er min favorittscene: En mumie sitter i en rullestol, en liten mumie på bordet framfor henne, som blir animert. Levende mumier ute i rommet, spiller kort.
Forestillingen besto av skyggeteater, liveperformance og video, animasjon av lykketroll o.a., matservering og pianospill, og sang og musikk ved RymdKleopatra. Se dokumentasjon HER.
Dette er RymdKleopatra Her sprer mumiene kortene ved hjelp av en vindmaskin.
Mumiene lagde mat og serverte i baren. Den nærmeste mumien er Morgan. Jeg ble litt forundret fordi Karin hadde sagt at Morgan skulle være Mumitroll på performancen...

Jeg fikk forresten en kjempefin julekule av Morgan. Han samler på julekuler. Han har tusenvis. Nå skulle han selge noen av dem i en bruktbutikk rett ved der han bor.


Her; fra avslutningen av performancen i Malmø 1. desember 2007.

1 kommentar:

  1. Folk er jommen rare i Sverige. Fint jeg kjenner noen utenrikskorrespondenter her i Blogglife. Kul julekule, ja.

    SvarSlett