lørdag, februar 25, 2006

Drømmesofa


Jeg har allerede drømmesofaen. Problemet er at den er fullstendig utslitt. Jeg har hatt den i 12 år snart. Jeg fikk den med meg da jeg flyttet fra Fougstadgate der jeg delte leilighet med Maria, Ingunn og Kari. Da var den utslitt. Vi "arvet" den etter foreldra til Maria og Kari. Så den har stått en del år i Nittedal også.
I dag var jeg og fatter på showroomet til Lauritz.com på Røa for å se på en sofa som jeg lurer på å kjøpe. Den så ok ut. Prisvurdering er 12 000. Den er oppe i 3 200 på nettauksjonen pr i dag. Budrunden går ut 1. mars. Hvor mye kan jeg betale for en sånn sofa? Hvit hud.


Denne kom vi for å se på.
Denne er fantastisk - med dun i putene!

Lenger inn i lokalet sto den andre drømmesofaen. En sofa jeg så i en butikk på designerlørdagen i høst. Den kommer på spesialauksjon for kvalitetsting 28. februar med minstepris ca 35% av original pris. Den er ny altså, men har stått utstilt butikken. Minsteprisen blir ca 15 000. Hva skal jeg gjøre?

3 kommentarer:

 1. Trine25.2.06

  Hei! Den sofaen som faren din står bak ser finest ut, synes jeg. Fordi den andre ser litt nedsunken ut pga av putene. De ser litt slitne ut og det ser rotete ut.

  SvarSlett
 2. Den har kostet 60 000 kr, ække no dritt altså! Hm, skulle visst hatt nærbilde av den så du kunne sett detaljene. En del snedige løsninger på det sofaen, en feinschmeckersofa er det. Men den andre er nok mer realistisk å tenke på når det kommer til kroner i hvertfall.

  SvarSlett
 3. Jeg sto over den sofaen.
  Den dyre, liksom nedsunkne sofaen er lagt ut på nettauksjon nå, 1. mars, med minstepris 24 000,-. Tror det blir litt i overkant for meg....

  SvarSlett