fredag, februar 24, 2006

Marita!Marita Dingus ”Look Again"
Stenersenmuseet
2. februar – 7. mai 2006.

Vi var på workshop med Marita fredag 3. februar. 2 timer, full guffe på medbrakt symaskin. En kurv, basket: klippe to sirkler, klippe hakk inn mot midten, brette opp, sy, sy rundt og rundt, sy en skål, en skål til, klippe hull i bunnen på den ene, tre på symaskinarmen, sy sammen de to delene = basket.

Ikke helt ukjent teknikk for meg. Se bilde av stetteglassene som jeg lagde av div materialer for to år siden.

Denne lagde jeg på workshoppen!

Maritas utstilling: litt mye amerikansk kunsthåndverk-et-eller-annet-tradisjon. Videoen er morsom. Noen arbeider som vises der er mye sterkere enn de som vises på utstillingen. Jaja, det er som fatter alltid sier til meg: Jeg syns du var mye freskere før jeg Nina.

Unni likte utstillingen, så gå og se! Det mye ant bra å se på Stenersen og...

Marita har masse små apekatter oppå brillene sine. Hun har vel dratt hjem til nordvestkysten nå, passer på moren sin. Se noen av Maritas baskets her.

PS. 15.mars. Jeg lurer inn et bilde som jeg fant på Stenersens sider selv om det vel er juks å redigere poster lenge etter. I midten står Marita og ser på meg som er den mørke figuren som lener seg over bordet til venstre i bildet.

3 kommentarer:

 1. Fiiine ting, Nina! Og Grattis med blogg! Skal se og lese mer siden, må bare gå en tur først. Det ligger en hilsen til deg på min blogg :-)))
  KLEM Jorsol

  SvarSlett
 2. Din skyld, Jorunn, at jeg kom meg ut på nettet. Tenkt på det lenge, men blir aldri no av. Har kjøpt domenenavn og alt, men hva skal jeg ha på ei side da?. Får prøve meg litt fram i denne formen...

  SvarSlett
 3. Link til Maritas galleri her.

  SvarSlett