lørdag, februar 25, 2006

Ticker: FUNCOM

Funcom lager dataspill : Age of Conan, Anarchy Online, Den Lengste Reisen og oppfølgeren Dreamfall. Hakke peiling på om det er bra spill. Men selskapet gikk på børs rett før jul 05. Jeg kjøpte en aksjepost i begynnelsen av januar, 15,10 pr aksje. Pr i dag står aksjen i 26,50. Stigi med 75% siden jeg kjøpten for knappe to mnd siden. Det er bra! Men er det bare ei boble? Tenkte jeg sku holde pån en stund til, det er jo bare småpenger det dreier seg om for min del.... Noen har spådd at aksjen kan tredoble seg.
Spella dems er ikke, så vidt jeg kan se, nominert til årets Gullstikka som går a stabelen på Soria Moria kulturslott torsdag 2. mars. Se de nominerte her.
Men se her: nyhet på Manual 17. jan. 06: "Den Lengste Reisen har tilnærmet kult-status blant eventyrspillere i USA, og nå har Funcom sikret seg amerikansk distribusjon for oppfølgeren. Aspyr Media skal distribuere spillet for Funcom." Det kan jo gå bra.
Her finner du Dreamfall-trailer.

3 kommentarer:

 1. Den lengste reisen er på min topp fem-liste over eventyrspill, helt fantastisk. Gleder meg vilt til Drømmefall kommer!

  Forøvrig er verken DLR eller Drømmefall online-spill.

  SvarSlett
 2. Der ser du. Jeg har ikke peiling på spill, har så og si ikke spilt, men det er kanskje verdt å prøve seg på f.eks. DLR.
  Grunnen til at jeg blei interessert i Funcom var at jeg var på et kurs i 3D-animasjon, Maya, for 2 år siden, med Marianne Selsjord på KHiO. Siden det har jeg drømt om å få tid til å lage noe kunstnerisk i 3D. Jeg drømmer fortsatt. Så det var koblingen til Funcom.
  Fint å høre fra en kunde, kanskje jeg blir kunde sjøl.... snart.

  SvarSlett
 3. Her kan du se lista over vinnerne fra årests Gullstikka (spillbransjens årlige kåringer):
  http://www.manual.nu/article.php?id=311

  SvarSlett