onsdag, januar 24, 2007

"The Philosophy of Computer Games"

Konferansen The Philosophy of Computer Games" starter i morgen 25. januar i Reggio-Emilia, Italia og varer til og med lørdag. Mine søte venner Iselin, Olav og lille Victor er der nede. Olav er en av arrangørene. Han skal også holde et innlegg på konferansen. Innlegget heter "The ludic Paranthesis". Konferansens webside er forsynt med abstracts: korte resyméer av hva innleggene kommer til å dreie seg om, og i programmet kan man finne lenker til lengre utlegninger og powerpointer for endel av innleggene. De skal visst også videostreame konferansen, slik at man kan følge den hjemmefra sanntid, og også legge den ut så man kan se innleggene senere (har bare ikke finni ut akkurat hvordan jeg får dem inn ennå...det kommer...antakelig på http://tv.unimore.it/ LIVE (Nei, det var ikkeno live, men du kan finne opptaka hvis du går hit: http://tv.unimore.it/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=7 og så på Recording of event.)
De tre dagene har hvert sitt tema:
COMPUTER GAME ENTITIES
PLAYER EXPERIENCE
THE ETHICS OF COMPUTER GAMES
(Olav har lånt noen Second Life-snapshots av meg som han kanskje skal bruke under innlegget sitt, så jeg er liksom litt MED jeg også...)
Olav skal snakke (i morgen) 25.jan kl 16 30.

2 kommentarer:

 1. Hello

  We are just bimbling through some blogs, we alighted here and peeked.

  So in a general show of manners we stopped to say "Hello and TTFN for now"

  SvarSlett
 2. Mitt spede forsøk på å utlegge hva dette med den ludiske parantesen kunne være for noe for Karin, Unnis venninne, utløste disse assosiasjoner hos henne: surplus reality. Hun driver med psykodrama og anbefalte denne boka: HER. Litt reklame for boka:
  "The practice of psychodrama allows participants to create a world for themselves, free of usual rules and constraints. This freedom from all ordinary conventions is what Moreno called 'Surplus Reality', and is one of the most vital, curative and mysterious elements of psychodrama."
  Karin sa at i psykodrama snakker de om scenekanten som et skille mellom virkeligheten og surplusvirkeligheten. Kanskje har scenekanten et og annet å diskutere med den ludiske parantesen i Olavs logikk...?

  SvarSlett