mandag, februar 12, 2007

Blogg og sånt i skolesammenheng...

En mk-klasse på Oppegård vgs har fått seg blogg
HER.
Jeg prøvde meg med litt blogg i en av DH-klassene i høst HER. Det er min side med lenker til hver elev i sidemenyen.

En gruppe elever fra en mk-klasse på Elvebakken har fått mye fortjent oppmerksomhet i det siste for sitt prosjekt I LOVE Holmlia. Deres blogg HER og MySpace HER. Prosjektet deres kom i gang som en reaksjon mot den filmen med han som hadde bodd et år på Holmlia og som syns det var så fælt. Målet for elevenes prosjekt er å brushe opp imaget til Holmlia ved å vise og fortelle om alle de bra tinga med Holmlia.

5 kommentarer:

 1. Fin start med elevblogg. Så ikke når dere startet, men de har ikke vært så aktive på sidene. Fin design, er det samme som på di side. Jeg vil gjerne bytte min eller få flere faste spalter. Ellen tipset meg om Holmlia sida, hun ville gi meg en sånn t-skjorte.. Holmlia er beste østkant!

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke DH-klassen lenger, men kanskje de blir inspirert til å fortsette når de ser at noen på medier og kommunikasjon også har fått seg blogg (etter oss..).

  SvarSlett
 3. Uansett var det et veldig bra tiltak fra din side. Bloggen er jo mer enn en kommentar til verdensproblemene.

  SvarSlett
 4. Ja, den kan jo brukes til litt av hver, kommer av logg, dagbok, som egner seg både til nyheter og til dokumentasjon av gangen i et arbeid f.eks., eller bare til tilfeldig sludder slik som vi bedriver lol.

  SvarSlett
 5. Anonym14.2.07

  Høres ut som et veldig nyttig prosjekt. Bruker man bloggen aktivt i gruppesammenheng får elevene prøve seg på mange flotte øvelser innen både kommunikasjon og formgivning. Forøvrig er jeg fra Rykkinn og kjenner til å få stempla hjemstedet sitt som kriminell ghetto. Det er sårende, faktisk. Så "Stå på Holmlia-ungdom!", sier jeg.

  SvarSlett