tirsdag, mai 29, 2007

Dokumentar fra Wirxli Flimflams performance på Gallery urEN lUREN 25. mai.

Jeg er så treg med å få blogga for tida, men her kommer to dokumentarvideoer fra åpningen av Second Life galleriet mitt som var på fredag.
Det kom utrolig masse folk! (avatarer...) Wirxli er kunstsuperstar i SL, så det er klart at folk ville se dettana. Ok, her har du en sjanse også. Videoene varer i ca 4 minutter hver (uten lyd), men performancen pågikk i 2 timer, inklusive sim-crash og heavy lag...
nOObject #1 - part 1 (first try)

nOObject #1 - part 2

Noen bilder hvis du ikke har tid til å se på videoene:

Bildene er bare fra nOObject #1. Han gjorde #2 også, men kritikkeren Lisa Dapto, kom ikke gjennom fra Melbourne, Australia, så performancen ble ikke fullført (dvs hun var der litt, crasha, kom tilbake osv...). Vi skal prøve å få gjennomført #2 snart, uten publikum. Og så tror jeg jeg må ta ned skulpturen til Juria, for den lager antakelig endel lag.
Se Wirxli's egen laaaange blogpost om hendelsen her: http://wirxliflimflam.blogspot.com/2007/05/noobjectivity-1.html
Her forklarer han også (på engelsk) hva ideen bak performancen er.
Og så er det om nOObject #2 - Ageplay relations - A family Affair... her: http://fwwixliwirxli.blogspot.com/2007/05/noobjectivity-ageplay-relations-family.html
Det er FWwixli Swindlehurst', Wirxli's adoptiv datters, side du kommer til da. Det er hun som kjederøykende hopper rundt på video nr 2 over her.
Enjoy!

3 kommentarer:

 1. Nå har jeg sett videoene. Tror jeg trenger noen forklainger over en øl. Dette ble litt komplisert for meg. Er det din hvite skulptur som svever. Mange morsomme folk. Lager de sitt eget image / utseende?

  SvarSlett
 2. Man må bare ta turen inn i Sekond life for å skjønne hvordan det egentlig er. Interessant, men jeg vet ikke om jeg kommer til å prøve det. Ninas utstilling var kjempebra!

  SvarSlett
 3. Nei det er Juria sin skulpture. Han/hun har en webside med all sin prosjekter på http://memespelunk.org/blog/
  Ja, folk lager sitt eget utseende, enten helt selv eller de kjøper klær og hår og sånt.
  Altså, performancene til Wirxli gikk ut på at han er en noob (=newbie=nybegynner, grønnskolling) når det gjelder å bygge, lage ting i Second Life, men nå skal han altså ha en serie med performancer hvor han bygger/lage objekter på direkten. Han har funnet på et nytt name på disse objektene, nemelig nOObjects, en blanding av noog og object, (grønnskolting blir vel det da). Og så har han bedt med seg folk til å kritisere objektene, det gjør de ved at han gir dem sitt nOObject og så fortsetter kritikkeren ved å endre på objectet, slik at vi får to nOObecter, Wirxli sitt og kritikkeren sitt.

  SvarSlett