mandag, august 28, 2006

KEMfesten....

www.blogger.com er i ulage om dagen. I går var det helt svart, i dag vil den ikke ta inn bilder.

ALLE var på åpningen av trafo på lørdag, bortsett fra oss. Vi var på KEMfest. NOEN var på KEMfest, ikke ALLE, men sikkert fler enn de som var på åpning eller like mange. Og disse NOEN var hyggelig å se. Men så tok MUSIKKEN på Fabrikken fullstendig overhånd. Bilder fra KEMfesten her.


Heisann, der kom det et bilde! Meg og Pernille tatt med Lisas mobiltelefon....

5 kommentarer:

 1. Blogger er bare helt pyton for tida. Får ikke opp sida, kommer ikke inn, får ikke lasta opp bilder hvis jeg i det hele tatt får opp edit-sida. Forkjøla har jeg blitt også. Og i morgen tidlig tar Hafslund strømmen akkurat da jeg står opp og da kan jeg ikke vaske håret som jeg alltid pleier å gjøre før jeg drar på jobben. Nå har jeg forresten 87% jobb en stund framover. det er jeg glad for!

  SvarSlett
 2. Nei, det er harde tider for oss bloggere om dagen. Vi får prøve å trives i den manuelle virkeligheten, da. Feste bl.a. Håper du har det fint som 87% lærer.

  SvarSlett
 3. Ikke noe som er mer irriterende enn blogger.com i vranglås når man bare MÅ ha noen blingser (blogg-innlegg)ut. Jeg har ikke tall på hvor mange bortkasta timer jeg har bak meg, men når det virker igjen er allting glemt. Også det man sa til seg selv om fornuftig bruk av tid og at man aldri skulle blogge mer. Så ut som en gøyal fest. Jeg var ikke hverken på der eller på Trafo, men i Sverige og dansa bugg. Edru. Flott at du har 87% mulighet til smør på brødet nå da!!! Grattis!

  SvarSlett
 4. Det var sikkert dumt av meg å gå hjem, det ble en stille kveld med bena på bordet og fjernkontrollen innen rekkevidde. Fint at du har fått mer å gjøre som gir et greit innputt.

  SvarSlett
 5. Ting ordner seg. Det er en deilig følelse. Tenk for en heldig krok av verden vi lever i!

  SvarSlett