tirsdag, desember 05, 2006

Bryggen Music Stage åpnet i kveld 2PM SL-tid...

Brumm Bricklin og Neferia Abel sang live i første sett. De er også opphavet til Bryggen Bergen Music Stage i Second Life. De spilte deLillos sanger og en Neil Young, ganske fint.Her sitter "jeg" blandt det skjønne publikum. Hm, jeg må nok spandere noen bedre klær på Plurabelle. Jenteklær er forresten den største buisnissen i SL. "Jeg" er bare en kjedelig svart goth-mus nå.
I andre sett spilte Julian Vesta som kan treffes på MySpace også. Han er fra Brasil og spilte deilig bossanova.

7 kommentarer:

 1. Anonym5.12.06

  holdt på å si:'Søren at man har barn', for nå fikk du tent meg! men jeg vet at jeg kommer til å bli altfor opphengt og innsugd hvis jeg beveger meg inn i SL (Stor-Oslo Lokaltrafikk?). i gamledager vanket jeg i noe som het Patagonia i Active Worlds. ligner veldig. men utviklingen har gjort mye med mulighetene siden 1997, så nå fikk jeg bare såååå lyst til å joine deg. det er jo bare fantastisk at man kan leke og være alvorlig på en og samme tid! genialt. er overbevist om at dette kan bidra til verdensfred.

  SvarSlett
 2. Du kan jo lage deg en avatar om bare for å besøke meg hvis jeg fortsetter og f.eks. lager meg et galleri. Kanksje du har lyst til å ha utstilling hos meg en dag en gang i fremtiden?

  SvarSlett
 3. Kan man kan tjene penger i Second Life? Så på Tv i går at en mann overlevde i den virkelige verden med å selge designmøbler der...

  SvarSlett
 4. Ja, man kan kjøpe og selge ting i Second Life med Linden dollars, og så kan man kjøpe og selge Linden dollars med ordentlige penger. Nå er det visst noen som planlegger å lage plastkort for kontoer man har i spill, men som man kan bruke som vanlige betalingkort i den virkelige verden, slik at forbindelsen mellom spill og virkelighet blir mindre. Det som er gøy er at det ikke bare er de som eier spillet som hover inn penger, men at spillerne kan tjene også. Hvem Tvprogram var det du så han som solgte designmøbler?

  SvarSlett
 5. Her er forresten en video om en popstjerne i Second Life ved navn Frogg Marlowe, legg merke til føttene hans!
  Han tjener 30 dollar om dagen sies det, i videoen.
  Har ikke sett han live enda jeg, men han er jo en frosk og jeg liker jo frosker så jeg må dra og høre han en dag.

  SvarSlett
 6. Det var et innslag om Second Life på et minimalistisk kulturprogram i går etter kveldsnytt. Kanskje du kan se det på web tv.

  SvarSlett
 7. Ja, det Kulturnytt som Jorunn nevnte er HER. Bare en nordmann (Maximilian) foreløpig som lever av å værra kjøpmann i en virtuel verden (Second Life). Jaja, ser ut til at han selger Munch-malerier. Sikkert mange som vil ha "Skriket" hengende i sin virtuelle stue.

  SvarSlett