søndag, desember 10, 2006

Cybervenninner

Traff nyfødte Tonje Oliva i går. Hun sprang ut av sin mors panne etter at mora hadde en drøm om at hun bare må få seg et Second Life. Så vi tok en kjapp runde og kikka f.eks. på butikken til Maximillian (han norske). På bildene ser du oss prøve noen solsenger utenfor butikken, og Tonje foran Munch-maleriene i tredje etasje.
Welkommen til verden, Tonje! Må jo være et perfekt sted siden mora kan både tysk og spansk, selv om det offiselle Linden-språket er engelsk.

7 kommentarer:

 1. Anonym10.12.06

  Tusen takk! Glad jeg (som vanlig) har deg i cyber-space :-)))
  Fødselen er visst nokså uavbrutt i den virtuelle verden? Idag fikk jeg meg nye øyne, gitt... Og Marylin-kjole. Likte japan-buksene bedre, men når man får gaver må man jo bruke det og prøve det ut også, vel? Har vært og shoppa masse gratis som jeg kan forære videre til deg. Hva med et vingesett eller en moro-box? Kanskje du har det fra før? Vi får møtes og finne det ut ;-)

  SvarSlett
 2. Anonym12.12.06

  Fint å få et innblikk i en ukjent verden...følge med i tidsånden; selv om det er sånn fra utsiden.

  SvarSlett
 3. Hm, hvordan skal vi få lokka Jorunn med, tro?
  Det er jo poesi-treff der inne da. Skrivekonkurranser, talks med temaer innen litteratur, Shakespeare f.eks. (offisielt språk engelsk dog, men da får man jo trent engelsken sin litt...).

  SvarSlett
 4. Anonym13.12.06

  Høres jo litt moro ut ;) Da har jeg et svar på spørsmål, om hva jeg egntlig driver med, i coctailselskaper. Og så kan jeg stå å small talke about second life.

  SvarSlett
 5. Anonym14.12.06

  Døh! Du glemte igjen Gucci-veska di på stabburet! Den heger i lufta der ennå...lol!

  SvarSlett
 6. Ække min! Owner: Tonje Oliva står det... På Dry Martini-glasset også forresten.

  SvarSlett
 7. Anonym15.12.06

  æsjda...jeg vil da vel ikke ha noen j... gucci-veske, vel? var vel fordi jeg ga den til deg da kanskje? får stikke innom og delete den :-)

  SvarSlett