torsdag, november 01, 2007

Snapshots fra den nye utstillingen på Gallery urEN lUREN, Trollhaugen, Second Life

1. Dette er oppe i gallerihuset. Makaroniskulpturen har Plurabelle Posthorn laget. Så ser vi en av elros Tuominens kinetiske skulpturer til høyre, de konsentriske sirklene der, til venstre har vi noen av DeThomas Dibous GoogleEarth-landart-bilder.
2. Dette er fra taket på gallerihuset. Makaroniskulpturen stikker opp av åpningen i taket. Englelika Rossinis fotografier see på veggen, helt til høyre er hennes "The Bleach"/"Blonderingen". Skulpturen forrest er laget av DeThomas og den bak er det elros som står for, den heter "Magellan". Over svever Pluras rosa chiffong.
3. Her ser vi hele galleriområdet fra topp til sjøbunn. På sjøbunnen viser Rezago Kokorin og Sunn Thunders en del av sitt "Abyss"-prosjekt. De har nyåpning av prosjektet 10.november et annet sted. Du skal etterhvert kunne få en landmark her så du kan teleportere direkte til der hvor hele "Abyss" vises.
4. Dette er bakken under gallerihuset. Fotoet til venstre er Englelika Rossini sitt; "The Eye", så ser du Plurabelles hvite reinsdyr og hennes "hot coffee installation", de gule (dampende) koppene. På veggen bak vises fem av Jorsol Tenk sine fotografier, de tre ytterste er "Girl", "Suckling" og "Styling".
5. Her er velkomstområdet nede ved sjøen. Her vises foto av Englelika Rossini, "Socrates in Springtime" av Rezago Kokorin, collages av Bellinda Box, og et animert bilde av NiXoN Hyum med motiv av en sterkt trafikert gate.
6. Her ser vi gallerihuset, taket, bakken. Det er alltid vinter på Trollhaugen... Evig snø. Den kommer aldri, aldri til å smelte.
7. Oppe fra gallerihuset igjen. Egget viklet inn i gul ståltråd er laget av Magellan Egoyan.
8 Her ser Plura ned "trappa". Vi ser Jorsol Tenks "Just Crying" og flere av hennes foto bortover. Så Pluras "hot coffee" og i bakgrunnen DeThomas Dibous kaleidioskopiske GoogleEarthLandArtBilder.

Når har du nesten sett hele utstillingen og trenger ikke komme tenker vel du nå. Men det er ikke helt det samme og gå se den flata ut her i forhold til å gå inni den da.
utstillingen står til 15. desember.

3 kommentarer:

  1. Kult! Men vil gjerne også se den i i real second life en dag

    SvarSlett
  2. Det ska vi nok få ordna...

    SvarSlett
  3. Veldig flott Nina. Æ kommer gjerne innom for en ordentlig titt. Nå er mamma og pappa reist nordover og dagene er ikke fullt så travle. Ta turen innom rådhuset i neste uke. Er der alle dager unntatt torsdag.

    SvarSlett