tirsdag, august 01, 2006

Ja, må hon leva,

ja, må hon leva, ja, må hon leva uti hundrade år!
Og så kan jeg ikke mer. Lisa fyller 40 år i dag. Gratulerer! Dagen ferier hun i Vietnam, hvor hun er reiseleder på en Sabratour. Og hun har sin elskede, bror og venn Pär med seg for å feire dagen. Måtte det bli en strålende dag for dem begge. Og så feirer vi mer når hun kommer hjem igjen.
Lisa har forsøk å lokke meg med til Kina og Vietnam, men jeg har ikke fått det til ennå. Her er lenke til en artikkel hun sendte meg The Saigon of Marguerite Duras om en journalist som forsøker å finne stedene som Duras har bodd på eller skrevet om særlig i "Elskeren". Artig artikkel! Kanskje, kanskje en dag skal jeg også prøve å gå i de fotsporene......

6 kommentarer:

  1. Anonym1.8.06

    HURRA!!!! For Lisa :-X Nå er hun ikke jukse-førti lenger, hun heller.

    SvarSlett
  2. Et forsinket grattis til Lisa i Vietnam. Håper hun får mange fine gaver og at alle er snille mot henne.

    SvarSlett
  3. Anonym11.8.06

    Hejsan alla vänner i Norge! Nu är jag tillbaka och en aning äldre än när jag åkte... :) Blir helt rörd av alla gratulationer! Tack, tack allihop ser framemot att träffas igen!! Firade dagen på restaurant i Ha Noi med många blommor, kaka och presenter. Restauranten var inspirerad av minoriteterna i norra Vietnams fjälltrakter. Utanför hörde jag cikadorna och inne var det lite djungel atomosfär. Fick en stor och nymålad oljemålning av guiden/målaren Dong. Snälle Per knipsade bilder och jag lovar att sända dem när jag får dem. Det är sant att Nina har fått utstå en massiv påtryckning om att resa till Asien med mig! Men vi får ta Tallin först! ;)... "first we take Manhattan and then we take Berlin!" En liten Cohen nostalgi tripp... hihi... Jag firar gärna med alla när det passar! :) Stor kram från Lisa.

    SvarSlett
  4. Ja, Tallin, husmødrenes ferieparadis med spa og shopping. Neida, vi skal se kunst selvfølgelig! Har funnet sia til kunstmuseet i Tallin: www.ekm.ee. Dit må vi gå!

    SvarSlett
  5. Anonym16.8.06

    Hei Ninis! Kanske måste vi förlänga turen! Resa ut om morgonen eller något! Det finns massor att upptäcka ute i världen!

    SvarSlett