onsdag, mai 31, 2006

Balkong!

Ja, nå, hvis alt går bra, kan jeg invitere dere på et lite glass på balkongen neste sommer!
Vi hadde generalforsamling i borettslaget i kveld og vi greide å få vedtatt at vi skal ha balkonger. Endel arbeid gjenstår med å bli enig om endelig løsning og finasiering, inngå avtaler/kontrakter, få byggetillatelse, men byggearbeidet blir antakelig igangsatt over nyttår og forhåpentligvis er balkongen klar for neste sommersesong.
Ta middagluren i en god stol på balkongen. Sitte i sommernatta med et lite blafrende lys i et Norgesglass. Roser som klatrer oppetter veggen. Tomater. Kanskje et oliventre. Krydder i blomsterkasser.
Hele aksjebeholdningen må nok spyttes i balkongkassa, det er det lille aberet......
Og at jeg ikke kan se ned i bakgården når jeg sitter ved kjøkkenbordet.

7 kommentarer:

 1. Anonym31.5.06

  Hvem bryr seg om utsikt til bakgården hvis man kan få en balkong istedet? Gled deg! Spesielt hvis du tørker tøyet i stua (snakker av erfaring)

  SvarSlett
 2. Lisa1.6.06

  Balkong! Yippie! Frisk luft och solsken! :)))) Nu kommer du att sitta som klistrad vid balkongen! Jag kommer gärna på besök nästa sommar, dags- och kvällstid, när som helst! Ljumma kvällar med utsikt, rödvin och jordgubbar! Tänkte igår kväll på ditt balkongmöte och glädjer mig åt att rätt beslut blev fattat! Grattis!!!

  SvarSlett
 3. fattern1.6.06

  gratulerer med balkong til neste sommer, da tar jeg med en aass
  six-pack og priser sommern

  SvarSlett
 4. Takk for gratulasjoner. Aass sixpack og alt. Men hva skjer med aksjene mine idag, ....de faller. De skal jo betale herligheten.

  Balkongfirmaet er skikkelig på hugget. De ringte akkurat på døra og jeg slapp dem inn i bakgården. Så jeg fikk ropt ned til dem at vi vil ha en meter til. Vi får nemlig 3,3m og de i nr 11 får 4,3m uten at det blir særlig prisforskjell. Dem fløy rundt med målbånd og så sa dem at dem trodde dem kunne få til i hvertfall 3,7m til oss. Va bra!
  Det er et svensk firma såklart. De virket veldig hyggelige...

  SvarSlett
 5. Det er nydelig med balkong. Grattis fra mej også. Håper jeg også kan komme + at jeg jo vil se sommerfuglen din ;o/ Tar med medbrakt musserende hvitvin, jeg :) Livskvaliteten gikk betraktelig opp etter at vi fikk utvidet verandaen i rekkehuset vårt (Det kommer til å være verd hver bidige aksjespekulert krone. Jeg lover!!!). Har nettopp tatt en liten Cognac til kaffen og nytt utsikten fra min balkong. Håper du har anledning til å komme til min i løpet av sommeren.

  SvarSlett
 6. Mal apropos og PS: Mange stevnemøter har foregått på balkonger vet du. Jeg har planer om å arrangere et Shakespeare seminar til høsten; med en av våre forfatterstudies eminente lærere. Må søke pengestøtte og folk som vil være med. Jeg vet at det går… hvis helsa holder.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med fremgangen, støtter meg til de som hevder at det er en oppgradering av livskvaliteten. Hengekøya er et must, og duften fra ulike kryddervekster, samt stearinlys på mørke sommerkvelder er ubetalelige gleder.

  SvarSlett