torsdag, juni 01, 2006

Runescape: Upgrade to member!

Må innrømme at jeg har vært Runescape-addict siden påske. Et onlinespill som småunger også meg spiller. Du lager deg en karakter og så går du rundt og dreper kyllinger, zombies, mosetroll, riddere, drager osv, lager maten og våpna sjøl. Sverd, pil og bue og magic-våpen. Men det som har vært så rart er at dem har ikke no hjem, dessa figura, dem har ikke kunnet sitte ned på en stol og ikke legge seg i en seng.
Men i kveld har jeg sittet på en stol for første gang!
Fordi:
This week sees the release of our biggest and most anticipated update this year: player-owned houses. No longer must RuneScape members wander the world endlessly, never being able to sit down or have a place to call their own. Members can build their houses and make furniture using the new Construction skill. Start by building a cottage with a few chairs around a fire, and add rooms and gain levels until you have your own palace.

Dette ble lansert i går, 31. mai. Jeg har ikke vært medlem, dvs betalt, men i kveld bestemte jeg meg: Jeg bare må bygge meg mitt eget hus i Rune-land!
(Medlem koster 5 dollar i mnd.)
(Jeg har litt det samme problemet her som med bloggen; det er nesten ingen jeg kjenner som driver med det. Men vi begynner å bli noen bloggere nå. Kan jeg få vervet noen venninner til å bli med i Runescape også tro? For da kunne vi, dvs figurene våre, treffes der inne, gå på besøk til hverandres hus og skravle.... Vi kunne hatt no slags online symøter, eller forskjellige temakvelder.)

11 kommentarer:

 1. Hvor gammel sa du du var? Du er en raring (på svensk). Må jo innrømme at det høres gøyalt og ganske absurd ut, men tror ikke jeg skal prioritere det i første omgang :-)))

  SvarSlett
 2. Anonym2.6.06

  Jeg er en som gammel Patagonia-freak og dette høres jo litt likt ut. I Patagonia bygget alle seg hus og slott, men jeg bygget meg et saltvannsakvarium med haier i. Kan sikkert melde meg på Runescape og holde deg med selskap. Begynner med gratisversjon, så får vi se om det tar av.

  SvarSlett
 3. Anonym2.6.06

  Nå har jeg fått meg navn. Alle de kule var brukt opp så jeg heter Byggmakker(!)Hvor finner jeg deg, da? Det er jo dosen verdener å velge mellom... Hva heter du?

  SvarSlett
 4. Anonym3.6.06

  Nå har jeg hugget ved og stekt reker og lært å lage en deig og steke den... Jeg kom til en smed som ville at jeg skulle studere steiner for å forberede meg til å lage egne våpen og så ble det kveld, men jeg skjønner det med å være ensom og alene inni der. Hvor finner jeg deg?

  SvarSlett
 5. Jeg heter Gentle frog og jeg skifter verdner hele tiden. Nå er jeg på medlemsverden. Men vi kan legge hverandre inn på venner-lista og da ser vi når den andre er logga på og vi kan skrive direkte beskjeder til hverandre og avtale å møtes en bestemt sted i en bestemt verden... For å få til mellomrommet i Gentle frog må du skrive sånn strek: _
  Så gøy at du blir med på dette! Jeg har følelsen at det bare er smågutter der inne, men du vet jo ikke hvem de andre spillerne er.
  Vi sees!
  (Jeg har vært på Louisana-tur i helgen. Ikke vært pålogga siden fredag.... Har abstinenser og logger på NU!)
  (Patagonia, er det slutt?)

  SvarSlett
 6. Anonym4.6.06

  Jeg vet ikke hva som skjedde med Patagonia. Jeg slutta med det da vi flytta og fikk ny maskin. Det var en gang i 1998 eller noe sånt jeg styra som værst med Active Worlds og ICQ. Føles som en evighet siden... Der gikk det an å teleportere. Går det i Runescape?

  SvarSlett
 7. Det kan du etterhvert som du får opp magic-levelet ditt. Du trenger law-runer pluss annet for å gjøre det.

  SvarSlett
 8. Anonym5.6.06

  skal bytte navn til noob2000. min datter på 10 sier jeg er ei skikkelig sinke. det jeg har brukt to dager og 5 timer på å oppnå tok henne i underkant av 1 time....ikke rart man må menge seg med drittunger og åldiser

  SvarSlett
 9. Det var i hvertfall skikkelig hyggelig å treffe på deg, Tonje, i Runescape. Du er neger du også!

  SvarSlett
 10. Anonym25.10.07

  hei er 10 år gammel runescape fan i lev 116 er member(seff)
  og jeg bor på et lite sted
  der ingen spiller runescape
  klassen er på 5 unger 3 jenter og
  1 gutt som er psykopat
  jeg trenger noen online venner!!

  SvarSlett
 11. Jeg er nok ikke like ivrig runescape-spiller som i fjor, er ikke medlem lenger, har lånt bort kontoen til han som viste med spillet, gitt bort alle penga. Nå er jeg bare innom en sjelden gang. Men jeg heter Gentle_Frog. Send meg en IM da!

  SvarSlett