tirsdag, juni 27, 2006

On the road again...

med bobla, sommerbilen min, som er som bjørnen; i hi (garasje) om vinteren, land og strand rundt om sommeren.
Volkswagen, 1963-modell. Altså er vi så og si like gamle, jeg og bilen. Nesten alt er originalt på den. Har vært lakkert om utvendig.
Unni har også fått seg boble! Dvs hun har gittn bort til sønn sin. Se her!

Fordelen med å reise kollektivt: man bekymrer seg ikke for om man får parkeringsplass, parkeringsbot, om man blir taua inn pga gatefeiing eller filminnspilling, om man har glemt å slå av lysa, om vindusviskerne virker (den ene viskeren "døde" på vei hjem fra Drammen i dag). På den annen side kan man ikke miste bilen, som man kan miste toget. Bilen står jo der og venter den. Altså så sant ingen har vært å tauan.

Noen mener designet går ut fra en skisse som Adolf Hitler lagde i 1932. Andre at designet lå inne hos Posche som også hadde designet denne: Mercedes 170 h.
Jaja, Hitler hadde en finger med i spillet okke som.

1 kommentar:

  1. Anonym27.6.06

    Jeg vet at det finnes folk som er av en annen formening, men min mening og overbevisning er at man ikke velger sine foreldre. At din sjarmerende boble har en far, evt. jordfar, som Hitler, er ikke boblas feil, og vi elsker den fordet. Hvis jeg vinner i Lotto en gang skal jeg kjøpe boble til mine barn også.

    SvarSlett