torsdag, oktober 05, 2006

WoW!

SØNDAG, OKTOBER 08, 2006

Dråpene som fikk begeret til å renne over, som fikk meg til å renne ner tel butikken i dag og kjøpe World og Warcraft var denne bloggposten hos jilltext og denne artikkelen i Bergens Tidende.
- Vi krever ikke at folk skal bli seriøse spillere, men dette er noe man må sette seg inn i for å forstå informasjonssamfunnet, sier Jill Walker.
Å, disse forløsende ord.......
Så nå blir det WoW på meg. (Etter et 1/2 år på Runescape.com.) Det er det jeg har sagt hele tida, må følge med på det som skjer i verden, det som unga som vokser opp i dag opplever, ikke ved å stå uttafor, men være inni det selv. He-he, det er alibiet mitt...... At det er nyttig for mitt virke som lærer å kjenne barnekulturen/ungdomskulturen. Husker vi hadde en periode på Pedden (Praktisk-pedagogisk seminar for kunstnere og kunsthåndverkere, HiO.) hvor tema var ungdomskultur. Så jeg er ikke helt på jorde.
Takk også til M. og A. på Jong for lyninnføring i WoW og deres sterke anbefalinger av spillet!
Se interju med Hilde Corneliussen. Hennes blogg.

(Denne posten skrev jeg for noen dager siden, FØR jeg hadde kjøpt spillet, bare så posten skulle være klar til dagen etter da jeg SKULLE til byen for å kjøpe det.
MEN, til dere av dere som har bekymret seg over min nettavhengighet: JEG HAR BESINNET MEG.... inntil videre. Nei, jeg har ikke TID! ;) Så ikke noe WoW på meg foreløpig...)

4 kommentarer:

 1. Dette var en god framsyning av hva ambivalens innebærer i praksis + en anskueliggjøring av tidsklemma. Du er en superb pedagog, men som alle gode pedagoger har du lang sommerferie. Kanskje det blir Wow inn ungdomskulturen da?

  SvarSlett
 2. Ja, tanken på WoW er nok ikke helt ute av hodet på meg.
  Men er det ikke det ene så er det det andre for den siste uka har jeg hatt dilla på MySpace, surfer rundt for å finne folk som driver med billedkunst og dumper borti andre morsomme ting. Nå har jeg snart 40 venner der!

  SvarSlett
 3. Sannelig om jeg vet. Kanskje jeg skal bli WOW-spiller og spille i guilden til barna mine? Da gjør vi i det minste noe SAMMEN. Stort dilemma dette her. Bekymringen for spillavhengige barn og totalnekt for stans av Utviklingen.

  SvarSlett
 4. Hm, hvis du melder deg på, Tonje, da kommer jeg kanskje etter....

  SvarSlett