mandag, mars 05, 2007

bl.a. om Galleri Uren Luren


Denne videoen er fra http://archsl.wordpress.com/ , The Arch, et Second Life arkitekfirma.
Jeg har prøvd å lokke min arkitektvenninnne i Stavanger med meg "på tur" uten hell. "Kan vi ikke møtes og bygge hus sammen da?" Null respons.

Jeg har nå snekra meg hus allikevel jeg da. Men bare brukt øyemål, ikke passer, linjal og arbeidstegning som i videoen over. House of Blood heter huset mitt og er plasset på tomta mi på Trollhaugensimmen eller ruta. Jeg skal ha et slags galleri der hvor jeg skal sette fram ting jeg pusler med i Second Life. Galleriet er hermed døpt for Galleri Uren Luren. På grunn av den kjeikete plasseringa; tomta ligger på skrå i en bratt skrent helt i vannkanten. Himmelturen kan vi nok få til etterhvert for man kan jo bygge i løse lufta. Jeg kan ha flere rom noe hundre meter opp, hvis jeg vil.

(Det blei så dårlig kvalitet på denne videoen da jeg lasta den opp...Hm, må finne ut om det går å få bedre kval...)

4 kommentarer:

 1. Jeg blir ikke helt fortrolig med et Second life, og hvorfor "House of blood"? Jeg fasineres av tanken på at det ikke er noen fysiske lover som gjelder, at man kan bygge så høyt man vil, og så gjennomsiktig man vil.. men ellers er jeg ikke helt med.

  SvarSlett
 2. Det fremtiden! Må prøves...

  SvarSlett
 3. Anonym8.3.07

  Tror man er nødt til å prøve å være i en virtuell verden for å forstå nytten og gleden av det. Mulighetene er minst like mange der som i den virkelige verden. Det er bare fantasien som setter grensene. Det som skuffer meg, er at folk flest er ganske fantasiløse og enspora, så de bruker virtuelle verdener som sjekkeplasser og utløp for seksuelle frustrasjoner. Det gjelder ikke alle, heldigvis og det er Nina et eksempel på!!! Stå på! Bygg og vær glad :-)

  SvarSlett
 4. Jeg er enig i at det er mye fantasiløst. Folk kopierer bare virkeligheten, kanskje tilogmed gjør den enda grellere, særlig når det gjelder sex og Gambling. Men arkitekturen f.eks. blir veldig ofte konvensjonell. Kanskje forståelig. Hvem har ikke drømt om å bo i et Mies van de Roeh-hus møblet med le Courbousier-møbler. Her kan du det til en mye rimeligere penge enn i virkeligheten. Se ut som Barbie kan du også, hvilket mange velger.

  SvarSlett