mandag, mars 19, 2007

Min aller første hjemmevideo!


Jeg lånte med meg avdelingens nye digitalkamera med videoopptaksmuligheter hjem i vinterferien for å lære meg det og å teste det ut litt. Så det ble pappa og barnebarnet Emil som blei testkaniner når det gjelder video. Jeg klippa det sammen i Windows Moviemaker, det enkleste av det enkle. Men jeg greide ikke å få lasta opp videoen i YouTube da. Så mye man må lære seg. I helga har jeg vært en liten tur i Solbergelva igjen. Og jeg greide å få lasta opp videoen, så nå ligger den nå der ute i verden for alle å se hvis de vil...

5 kommentarer:

 1. Anonym19.3.07

  Så flink du er 'a! Og Fatters Fanklubb gleder seg :-)

  SvarSlett
 2. Morsomt. Kanskje du kan lære meg litt.

  SvarSlett
 3. kanksje det, må lære meg det litt bedre sjøl først.

  SvarSlett
 4. Så gøy å få et innblikk i et stykke nydelig hverdagsrealisme, ja. De replikkvekslingene jeg fikk med meg var utrolig bra. Selv sliter jeg med å skrive replikker, men prøver å lytte når jeg sitter på buss og trikk. Likte også godt pauseflammene. Men hvordan gikk det med kampen mellom Liverpool og Barcelona? Hvordan gikk det med aksjekursen? Nei, nå må jeg komme meg ut å i sola å lytte til fuglenes tale ;)

  SvarSlett
 5. Jo, fatter fikk rett. Liverpool vant overraskende mot Barcelona. Vet ikke helt om han vant noe på den tippekupongen, det er så mange kuponger... Tror det går ganske bra med aksjene også, men det er en litt urolig tid på børsen om dagen, vanskelig. Mange frykter en nedgang på 20 %, men så går det litt opp igjen.

  SvarSlett