onsdag, mars 14, 2007

Skrivekurs

Jeg og Jorunn er med på Ladyfest-skrivekurs, i gårkveld og i kveld. Masse finurlige skriveøvelser som kursleder Merete Morken Andersen har finni på! Bl.a. øvelsen med den dokka her. Vi skulle velge hver vår dokke som vi kunne ta med hjem hvis vi ville. I kveld skal vi skrive om oss selv sett fra denne dokkas synsvinkel... Tror nok dokka er litt skeptisk til Nina, lurer på om hun vil finne noe formildnende, om hun i det hele tatt greier å komme opp med en smule empati. Hun er jo tross alt bare ei dokke med trehode og vatt til pupper.

7 kommentarer:

 1. Min dukke glemte jeg igjen i forfattersentrums lokaler. Den har nok sett mye rart der i natt, for det spøker visst i det gamle fengselet.

  SvarSlett
 2. Anonym15.3.07

  Så gøy, da dere! Dette høres ut som et skrivekurs som sprenger grensene til forfatteren. Sikkert lurt å sette seg inn i dukkens hode og betrakte seg selv, det blir empati ganger to.

  SvarSlett
 3. Mye empati i godt trevirke, sies det. Min var av vatt og hun var skikkelig skuffet over at jeg hadde glemt henne igjen. Teksten ble derfor svært kritisk til meg.

  SvarSlett
 4. Hun viste seg som en god seer, dokka mi. Hun er jo en danser så jeg trodde hun ville mislike sterkt at jeg har meldt meg ut av SATS. Men tror du ikke danserinna så en slags dans i mine ørsmå håndbevegelser på en blå matte og hun så lyset (fra pcen) utføre en dans på ansiktet mitt og hun så en pupil som trakk seg sammen og videt seg og hun så et lite smil av og til. Bevegelse!

  SvarSlett
 5. Anonym16.3.07

  Kanskje man får dette at lese på bloggene deres? Eller en lenke, i det minste?

  SvarSlett
 6. Hm, Merete har jo laget eget nett-sted for de som var med på kurset, men det er bare tilgjengelig for oss. Blir spennende å se om folk bruker det eller om det dør hen. I alle tilfelle er det ok å sette seg inn i slike muligheter, slike verktøy for kontakt og utveksling.
  Basecamp heter nettstedet og finnes på denna lenka: http://seework.com/

  SvarSlett
 7. Anonym18.3.07

  Kult!

  SvarSlett