mandag, mars 19, 2007

Tarjei Vesaas debutantpris for 2006

I dag fikk Thomas Marco Blatt debutantprisen for sin diktsamling "Slik vil jeg måle opp verden". Ikke noen stor overraskelse for plurabella, nei. Jeg hadde jo vedda hue mitt på at det blei han som skulle få prisen i år. Ok, ikke hele hue, da, men beviset finner du i min kommentar til en av Tonjes poster HER. Og artig er det at det er akkurat den boka vi skal diskutere nå på torsdag i den lille leseklubben som jeg skal være med på, så sant de holder seg til tynne bøker...
I dag kjøpte jeg boka for tredje gang. Denne gangen skal jeg beholde den. De to forrige eksemplarene har jeg gitt bort i presang, fordi jeg syns den er så fiiin. Kanskje vi kan greie å sette litt mer ord på hva det er som er så fint med den på torsdag?
Blatt er del av det spennede miljøet rundt Jung Forlag. De driver nettmagasinet jung.no og gir ut papir(litteratur)tidsskriftet Nordahl & Eftf.

Om "Slik vil jeg måle opp verden" fra forlaget: http://www.kolonforlag.no/bok.asp?BlattSlikVilJegMaleOppVerden
Omtale av 2006-prisen fra nrk.
Anmeldelse av boka hos Dagbladet/Helge Torvund .
Interju i Romerikets Blad fra 07.08.2006 HER.

Ja: GRATULERER!

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Beklager det ble en skrivefeil i forrige innlegg. Thomas kommer til Holmlia filial i morgen 21.mars kl. 19 i anledning Verdens poesidag 2007.Kommer du?

  SvarSlett
 3. I morgen onsdag! Er visst helt på jordet. Det er lov for flere å ta turen utover. Ski toget går fra Oslo S 6 min over hel og halv. Biblioteket ligger på Holmlia senter, 5 min fra togstasjonen.

  SvarSlett
 4. Jeg og Tonje kommer utover!

  SvarSlett
 5. Måtte nøye meg med å høre han lese på Boktilsynet i dag ;-(
  God tur til Holmlia :-)

  SvarSlett