onsdag, mars 21, 2007

Poesidagen!

Det er nemmelig i dag! HURRA!
World poetry day!
Dagen ble proklamert som så av UNESCO i 1999.
Dagen skal feires på Holmlia bibliotek hvor Tarjei Vesaas debutantprisvinner Thomas Marco Blatt skal lese...

Og det gjorde han. Det var også mange andre fra et voksenopplæringskurs som leste dikt de hadde skrevet på norsk. Det er antirasistisk dag i dag også. Så det var en kombifeiring på Holmlia bibliotek i kveld.
Vi fikk autografen til prisvinneren i hvert vårt eksemplar av "Slik vil jeg måle opp verden"...

Bildet er tatt med Unnis mobil.
Og så BIG SURPRIZE. Det var en verdensstjerne til stede blant publikum! Nemmeligen en som er med i Tonjes favorittband, fra Senegal, Wagëblë. Waterflow heter han.

5 kommentarer:

 1. Gratulerer kjære poesi, lyrikk, dikt og forbannet løgn. Gratulerer til alle dens utøvere; så vel de avdøde som de levende og selvsagt også de lovende. Gratulerer til alle dens lesere. Men fremfor alt et leve til alle med et poetisk sinnelag.

  SvarSlett
 2. Det ble et minnerikt møte, med masse folk og Thomas leverte varene. Alpha sang seg inn i hjertene og elever fra Voksenopplæringen imponerte. Det er modig gjort å lese egne dikt på et for dem fremmed språk! En fin variasjon mellom debutanten og nykommerne. Og Holmlias kro er herved innviet. Tonje fikk et stort øyeblikk da hun fikk snakke med en av sine favoritt musikere fra Senegal!

  SvarSlett
 3. Ja, det skal værra Snickers og Twist!

  SvarSlett
 4. Ja, nå er Flow og bikkja vår blitt myspace-venner så nå ligger det an til mer kontakt. Jeg har mange sommerlige planer i flerkulturell ånd og det hadde vært super, mega, giga-tøft å kunne få disse gutta med på noe!

  SvarSlett
 5. Har blitt MySpace-venn med Waterflow jeg også.
  HER er forresten Tonjes fantastiske gjengivelse av kvelden på Holmlia...

  SvarSlett