søndag, juli 30, 2006

En fin dag.I dag var en fin dag på utstillingen. Det var overskya, ikke badevær, og dermed flere folk som hadde tenk: Ja, i dag går vi på utstilling. I går var det kokvarmt og nesten ingen folk..., men mamman til Jorun kom en tur. Veldig hyggelig!
Og i dag kom Unni, hjemkommet fra Polen. Jeg fikk en frosk! En som henger i en spiral og beveger seg manisk opp og ned. Om du ikke har froskemani, blir du hvertfall manisk av den frosken. Den er visst til å henge over barnesenger! Jeg tror jeg skal henge den over senga mi. Hvis jeg føler meg litt slapp en dag, da kan jeg bare dra i snora og se på den maniske frosken. Da får jeg nok farta på meg!
Mamma redda meg i dag, for jeg hadde vært så sløv i varmen i går da jeg satte fra meg bilen at jeg glemte å slå av lysa.... Hun henta meg på Asker stasjon og kjørte meg ut til Blakstad (Galleri Blakstad). Og fatter kom og henta meg og henta batteriet for å lade det opp igjen.
Da jeg så jeg hadde glemt lysa i formiddag, holdt jeg på å snu. At det går an å bli så idiot, tenkte jeg, jeg går hjem og legger meg igjen og holder utstillingen lukket i dag. Men jeg fikk reka meg avgårde og så blei det en så fin dag!

2 kommentarer:

  1. Det var godt å høre. Jeg likte konseptet ditt. La tvilen fare og jobb deg frem til en god søknad for stipend og nye utstillinger. Man må våge å selge seg selv, det er det ingen andre som kan gjøre. Dette var hundre ganger så bra som det de har på Galleri Pink.

    SvarSlett
  2. De har bra kaker på Pink da! Og det er plass til alle, er det ikke da? PLURABELLA! Tror nok Pink har en funksjon der ute. Det er endel folk som tar turen dit for å hygge seg, se på ting og kose seg med kaffe. Og fint for Galleri Blakstad for mange av Galleri Pink sine gjester stikker innom. Og vise versa. Så får folk sett litt av hvert!
    Men tusen takk for din begeistring. Det varmer og inspirerer.

    SvarSlett