fredag, juli 07, 2006

leiligheten som atelierDet går nesten litt rundt for meg her i varmen, men etter solefall (i går torsdag) fikk jeg gjort litt og lagde tre putebilder.
Jeg greier det ikke hvis det blir for særriøst. Det må være litt tull og fanteri med i spillet. I dag ble det en pute med trekk som minnet meg veldig fjernt om Jacob Weidemann. Den klistret jeg opp og sydde fast på et rosa lerrett. Nest gikk sofaputa. Den røde fløyelsputa. Klistra opp og sydd på rosa lerrett. Den skal kanskje hete "It's hotter than July" etter en strofe av Stevie Wonder. Jeg hadde enda en sofapute, den i svart silke med rød drager på. Den stifta jeg på et rosa lerrett og malte noen hvite bein under. Lagde en liten hylle nederst hvor det skal stå et lite smalt hode. Kan sees på det øverste bildet her. "I guess nobody ever told you that you should be jammin until the break of dawn" blir kanskje tittelen. Så malte jeg blå luft på fire lerretter. De som ligger på gulvet.

3 kommentarer:

  1. Fint med et smalt hodet på en hylle nedenfor bena. Betyr? Putebilder har jeg ikke sett tidligere, men har hørt om noe som heter putebok, som er en bok full av hemmeligheter.

    SvarSlett
  2. Det betyr at hodet er flyttet ned og satt på en hylle ved siden av kroppen som står der hodeløs. Mer nærliggende kanskje er å se et mannshode som drømmer og en kvinnekropp som er veldig stor i forhold, som vokser i fantasien, men jeg tenker meg at det er én kropp som er delt opp i to deler som ikke passer sammen, og som har blitt til et hode uten kropp og en kropp uten hode.

    SvarSlett
  3. Spennende. Nå er du godt inne i det, kanskje varmen frigjør endorfinene og adrenalinet. Håper bare at jeg får sett dette under utstillingen.

    SvarSlett