torsdag, juli 06, 2006

Folk og dyr på Malta



I dag fikk jeg et lite reisebrev fra Lisa som er på Malta. Det ligger som kommentar under en annen post. Og disse bildene har jeg fått inn på mobilen. Det er Nil, Lisas kunstner-venninne på Malta, i kjøkkenet med 11 av sine katter. Resten er ute! På det andre bildet er Nil ute og lufter en av hundene. De kaster mat til en løshund som sees som en grå prikk i gresset.

2 kommentarer:

  1. Anonym12.7.06

    Hejsan nina! Det tog sin tid men nu ar jag paa plass igen paa internet cafeet dagen foere jag reser hem till Norge. Fint att ses igen och jag glaedjer mig till aapningen paa blakstad! Hoppas du har faat konsentrert dej! I sjoen fick jag naerkontakt med maneter for 2 dagar sedan. Naer jag simmade mot stranden hade jag en av dessa aggressiva rosa maneter mitt framfor naesan. Anledningen till att Malta nu har en invation av dessa skraemmande geleklumpar aer att skoeldpaddorna som annars aeter dem blir uppfiskade foer att bli en delikatess paa restauranter. Saa nu aer jellyfisharnas vaersta fiender i ett faatal och de kan haerja fritt laengs kusterna. Ruskiga saker! Saender dej fler bilder paa mobilen och maaste nu rusa vidare till kafeet, det lokala kafeet "Ximos" foer att moeta nil och dricka en uppfriskande persikojuice! klem o klem, Lisa. I dag passar vi paa ytterligare en svart liten och vild hund som tidigare varit en loeshund. Aegaren har doept hunden med ett hebreiskt religoest namn, chaia, eller naagot saant...

    SvarSlett
  2. Marsascala, Malta, ser ut som et nydelig sted! Tross maneter. Slutt å spise de skillpaddene da, turister og annet folk! Høres seigt og ekkelt ut anyway. Finn på en rett som inneholder store mengder jellyfish. Eller lag jellyfishjuice og ha dem i drinken.

    SvarSlett