onsdag, juli 05, 2006

Sommerens lille store helt!

Det er Kristian fra Stavanger! Han har reddet sommeren for meg. Hvorfor? Jo, fordi jeg for over 1 mnd siden kjøpte et pc-spill: Psychonauts. Og novise som jeg er gikk det ikke lang tid før jeg sto fast. Jeg løp fram og tilbake i en uke før jeg skjønte at jeg måtte klatre opp i ei flaggstang for å skyve flagget til topps for å få ei luke til å åpne seg så jeg kunne komme videre. Etter det gikk det ikke lang tid før jeg sto fullstendig fast igjen foran en høy vegg med pinner som stakk ut, som Raz, han figuren i spillet, kunne svinge på og så hoppe til neste pinne, med jeg fikk ikke til å snu han! Og dermed kom han ikke opp den veggen. Og det står ikke i brosyren hvordan jeg kan få snudd han. Tilslutt følte jeg meg så syk, og til slutt ga jeg opp, men nederlaget lå og gnagde i bakhodet, gnagde og gnagde. MEN! Da kom redningen i form av en 9 år gammel gutt fra Stavanger: Kristian! I løpet av 5 minutter var problemet løst: det var bare å trykke på F, så snudde han seg....... Så nå er jeg videre og langt inni hjernen på Sasha Nein.
PS. Det er merkelig hvor frustrerende det er å stå fast i sånne spill. Jeg blir hel syk. Bare jeg får spilt ferdig Psychonaut skal jeg slutte med denna spellinga...., for jeg liker det egentlig ikke! All denne drepinga og slossinga. Hm. Jeg har lurt på hva poenget med Runescape er; det er kamp, å bli best i kamp, tror jeg. Og jeg som bare flyr rundt og dyrker kål og mais og curryblader! Jeg må stjele eller drepe for å få tak i frø..... Ikke forstår jeg noen av questene på Runescape heller, så nå går jeg rett på runeheadquarters og følger oppskriftene som ligger der. Forstår ikke logikken..... Men det var jo det som var hensikten med dette; å forstå, få et lite innblikk i hva dagens unger vokser opp med. Hm.

2 kommentarer:

  1. Anonym6.7.06

    Barnemakta ruler!

    SvarSlett
  2. Det å bli som barn igjen er ikke noen enkel sak i våre dager. Det er hardt arbeid for en middelaldrende hjerne! Eller skulle jeg heller ha sagt at å bli som barn igjen vil få en helt annen betydning for de som er barn i dag i forhold til hva det betyr for meg. Å bli som et barn av i dag......Å være født med en datamaskin i hendene i steden for ski på beina..... Har aldri likt de skia no særlig anyway.

    SvarSlett