onsdag, april 05, 2006

Jorunn på lørdag


Jorunn, min trofaste bloggleser, (og jeg leser hennes...) hun leser egne tekster på Volapük på lørdag. Se mer her.
Jeg gleder meg, Jorunn! Helt greit at du ikke skal lese hele kvelden for da kan vi ta et glass sammen.....

3 kommentarer:

 1. Nina, jeg blir rørt. Det har betydd mye for meg denne blogginga med deg (i det sentimentale hjørnet nu) Jeg rømte i hu og hast fra den mørke hybelen til rekkehuset (med utsikt) i går kveld. Furuveggene begynte å bli faretruende skjeve i Bø. Og i det jeg skulle låse rommet til hybelen, så jeg at hadde teipet opp et bilde av livlig frosk (av usikker artbetegnelse) i en vannliljedam den grønne ytterdøra. Jeg hadde skrevet Jorunn med sprittusj på det provisoriske navnskilt. Trodde det skulle bety lykke. Hengt opp idet jeg flytta inn og lenge før kjente til din froskebesettelse. Drøm søtt! Det kommer flere vennlig folk Volapük på lørdag. P.s: Fordel med blogginga er jo at nå kommer også DU til ordet ;-) Noe jeg setter stor pris på. Halleluja og drøm nøkternt.

  SvarSlett
 2. Viste du at Nina betyr Blomst?
  og at du hadde navnedag 4.april?
  www.norskenavn.no/navn.php

  SvarSlett
 3. Nei, jeg visste ikke det med navnet. Trodde det hørte med i Anne-gruppa, men det gjør det ikke. Rart, artig. Samme betydning som Anton, hvem skulle trodd det?

  Du veit når veggene begynner å bevege seg kan du bare sette opp ei lekte, en solid planke, mellom dem for å holde dem fra å klappe sammen om deg...

  So long, villsvinelsker!
  (Jeg er visst ikke aleine om å digge frosker. Vi skulle startet en slags fan-klubb.)

  SvarSlett