onsdag, april 12, 2006

Storfint besøk fra Klæbu...

... valgte Oslo Reptilpark som beste synkverving i hovedstaden i går. Det var det mange andre barn med sine hjelpepersoner som også gjorde. Det var hett og stappefullt da foringa pågikk. PLURABELLA så ingenting fordi hun er så høflig og alltid slipper de andre foran seg. Jo! Hun så pirjaene bli fora med mus. Fascinerende å se småungene med nesa klint opp i akvarievinduet mens musepels og museinnvoller føyk inni der. Vi fikk klappe en liten kvelerslange. Det var som å ta på menneskekjøtt! Etterpå spiste viHabibi. Ja, så var vi jo først å kikka på spill. Svein var guide. Var det noe med Psychonauts....?


To som glaner...

på ei grønn øgle.


Ikke så lett å se, men det er en gutt inne i buret til den store gule kvelerslangen (tigerpyton). Slangen får marsvin til middag.

En slangegutt som slanger seg på gulvet... (Klikk på bildene for å se dem større.)

Slangegutten så jeg ellers ikke stort til resten av kvelden, da han var langt inne i RuneScape. Så bortreist var han at han glemte å spise Firkløveren sin. Synd han ikke glemte igjen Firkløveren da de dro i dag tidlig fordi da kunne jeg ha sittet her med sjokolade rundt munnen nå. (Fatter var innom med en dunke rødvin på mandag så jeg er vel ikke direkte i nød heller da.)
I dag, mens de to trønderne har sitti på bussen hjemover, har jeg prøvd meg i RuneScape! Jeg har ikke tørt å sloss med no folk ennå. Jeg har bare hogd non trær, skyti non rotter og gravlagt beina til dem andre som har blitt drept, men jeg får vel manne meg opp snart og få høgd hue av non.
Kaster jeg bort tia mi? Nei, dette er jobb. Må jo følge med på hva den oppvoksende slekt fyller huene sine med! Fikk nesten hekta guttungen på Den lengste reisen, men da sa moderen stopp: Marsj i seng!
Men nå glemte jeg nesten det beste av det hele:
DE BLÅ FROSKENE!


5 kommentarer:

 1. Jeg blir sååå missunnelig av å lese om ditt spennende liv sammen med reptiler bl.a, eller er det bare sånn at det spennende fordi jeg ser det gjennom ditt (litt skjeve) blikk. Det er i alle fall den lengste reisen jeg kommer til å foreta i påsken.

  SvarSlett
 2. Det er vel bare å bruke litt hyperbol eller andre triks, vettu, så svinger det av både store og små hendelser....

  Og jo, livet hadde ikke vært stort uten amfibiene og reptilene. Fikk nesten lyst på en slange selv. Men dem er vel egentlig best når dem er ute i sitt naturlige miljø og ikke i trange bur, stakkars kryp.

  SvarSlett
 3. Anonym20.4.06

  kor langt har du komme på RUNE-SCAPE? Vilke combat e du i?£kor my peng har du?ka hete du?
  Det spillet e kjøpt hete STARFOX- ASUALT og det e bra"!!!!

  SvarSlett
 4. Anonym20.4.06

  kor langt har du komme på RUNE-SCAPE? Vilke combat e du i?£kor my peng har du?ka hete du?
  Det spillet e kjøpt hete STARFOX- ASUALT og det e bra"!!!!hilsen S-I-M-O-N

  SvarSlett
 5. Jeg er i combat ca 30, har bare 1600 i banken, men har blitt veldig flink til å bake pai med røde bær, bakt i skåler jeg har laget selv. Nå skal jeg prøve meg på litt magic, for det har jeg ikke prøvd ennå. Jeg heter Gentle frog, kanskje et litt dumt navn i det spillet, skulle hett no sånt som hitman3349. Men så var det de froskene da. Gentle betyr vennlig, blid, passer litt dårlig i Runescape. Det kan bety spyfluelarve også, men da som substantiv. The gentle sex = det svake kjønn, som kvinner kaltes før i tida. Neste gang får jeg finne et tøffere navn.
  Hvor langt er du kommet? Har dere fått opp pcen og internettet nå eller?

  SvarSlett