tirsdag, april 25, 2006

OpplevIbsen i Oslo

Gatefest. Nå på lørdag. 29. april. På 7. juni plassen.
Gjøglere. Knappestøpere. Gatas parlament. Fruen fra
det indiske hav.
Ibsentrikk.
Nathionaltheathereth stasjon er Dovregubbens hall
.
Presentasjon og premiære for opplevelseswebben www.OpplevIbsen.no, "Verdens første Ibsenoppsetning på internett".
Kjersti Kise skal ha fantasiverksted for barn på Stenersenmuseet fra 11 til 16.30.
Program her.

6 kommentarer:

 1. Ååå der skulle jeg gjerne ha vøri. Men nå er det nok festing for frua for en stund. Har fått husarrest ;-> Eksamenslesning frem til 4. mai. Deretter fri, frank og urban igjen.

  SvarSlett
 2. Hva slags eksamensform og hva skal dere ha eksamen i der opp i BØ da?

  SvarSlett
 3. Unni Kjellman28.4.06

  Hei

  En flott påminnelse. Har du byferie, så kan vi kanskje treffes en av dagene.

  Unni

  SvarSlett
 4. Vi skal ha litt lit.vit eksamen i morgen. Så nå er hodet mitt nesten fullstendig dekonstruert i navn og begreper som virrer rundt som skremte fluer i hodet mitt: Marx, russisk formalisme, signifikantens frie spill og Platon og Odyssevs og Ødipus, Don Quiote, Montagne og nyhistorisme, Nietzsche, Harold Blooms kanon, metaforer og hyperboler. Språket et en hær av marsjerende troper sier Derrida kjekt. Damene sier merkelig lite… Historien er en rekke fadermord. Freud har rett. Jeg gir meg libido i vold. Fortolkningens mulighet og uendelighet. Desautomatisering av språket og dens begrensede mulighet til å utsi noe som helst. Puh: Kremt: Det er dette jeg skal koke en fordøyelig suppe av i morgen mellom 11 & 12. Ønsk meg lykke til, da.

  SvarSlett
 5. Lykke til! Det går nok bra. Ser ut til at du har alt inne selv om alt svirrer rundt inni der. Må det bare komme ut som perler på en snor.

  SvarSlett
 6. Perlende glad nå. Alle i klassen stod, inklusive jeg. Lykke til med utstillingsforberedelser. Oj det var langt ord. Kan ikke garantere at jeg har skrevet det feilfritt. Nyt vårsola.

  SvarSlett