torsdag, mars 23, 2006

Bakterier i favorittpølsa!


E.colie-bakterien funnet i Gildes Birkebeiner SOGNEMORR, den beste spekepølsa i verden, min favorittpølse, som jeg spiser nesten hver dag! Se Nationen.
Men jeg steikern da. Steikern og har i omelett, eller har den oppå pizza eller ostesmørbrød.
Og nå er den trukket fra butikkene. Bra er det så ikke flere barn blir syke. Men jeg gleder meg alt til at den blir friskmeldt (hvis den blir det).

7 kommentarer:

 1. Pølse eller ei. Søknadsfristen til Bø utgår 15. april. Du skriver forrykende godt, og det veit du selv. Slipp nevrosene fri det er vår :-9

  SvarSlett
 2. Det blir tørke på formgivningslærer-fronten i hvertfall et par år framover. Jeg må finne på noe. Jeg får se om jeg greier å få inn en søknad.
  Høstutstillinga har frist 21.april.

  SvarSlett
 3. Åhhh takk for opplysningen vedrørende HU. Du er kjempegod til å lage elegant link. Den uakademiske linken jeg laget var til et nettsted der de dissekerer frosker ;-o

  SvarSlett
 4. Ja, det var en fin link. Hvorfor disekrere frosk? Jo, fordi frosker og mennesker er så like. Fins det nettsteder med disekrering av mennesker tro? Av det lovlige slaget tenkte jeg på da....

  SvarSlett
 5. For å se om man finner en prins, vel...

  SvarSlett
 6. Ja, men husk det er vel så skummelt med virus & infeksjoner i favorittpølsa.

  SvarSlett
 7. Før i tida skjærte dem i folk for å finne sjelens bolig. Tror hypothalamus var en sterk kandidat.

  Nå har dem finni ut at "Gud" er en nevrologisk greie = opplevelse, som dem kan fremkalle i hjernen ved hjelp av en magnethjelm, se link og en til til Sitter Gud i hjernen?.

  "...pålitelig forskning ... viser at man kan fremkalle opplevelser som virker overnaturlige, som ”ut av kroppen”-opplevelser, gjennom å stimulere hjernen elektrisk.
  Men at det ikke er alle det fungerer på. Noe som kanskje har sammenheng med en annen nevroteologisk teori, nemlig at det finnes forskjeller i hjernen på mennesker som er tilbøyelige til religiøs tro og mennesker som ikke er det."
  En hardbarka ateist fikk ikke inn "Gud".

  "Gud" = prins, prins = "Gud". Jeg er ateist!

  SvarSlett