onsdag, mars 22, 2006

Froskeblogg

Se tidligere post om møtet hos Fritt Ord om blogging på mandag, hvor jeg ikke var for jeg får ikke tid til noe særlig annet enn jobb på hverdagene. Kveldene brukes til planlegging og etterarbeid i forbindelse med lærerjobben, så sånn er det. Men man kan da forsøke å følge med på det som skjer allikevel.
Utgangspunkt, lenker til saken på blogg: Undercurrent.
Om møtet på Blind Höna.
Andreas Andersen dott nett.
Vox Populi.
Sitat fra Vox Populi:
Jonas (Blind Höna) delte bloggere inn i 3 grupper:
1) Kattebloggerene, som skrev om interesser, venner og familie
2) Meningsbloggerene som hadde noe på hjertet. Gjerne relatert til politikk.
3) Bloggere som brukte bloggen til å notere likt og ulikt som de fant på nettet, for å kunne gå tilbake senere. Nærmest som sitt eget bibliotek. Dette deler de gjernet på nettet med andre bloggere. Han viste til sin egen blogg: Blind Höna som en slik blogg.

J'accuse.
Vampus i forkant av møtet og i etterkant av møtet.
MandagMorgen.
According to Julie.


Da er det bare å definere seg selv. Er jeg en katteblogger? Kanskje jeg skal vise fram froskene mine? Bli en froskeblogger. Prinsipp: verden sett i froskepespektiv.
Denne har jeg laget.... helt selv. "Frosk i fritt fall".


PS. Hvis du har litt tid til overs kan du jo kikke på the 2006 bloggies. Jeg påstår jo at jeg snuser rundt for å finne blogger å legge i lenkelista min. Jeg gjør det. Det tar sin tid. Vanskelig å bestemme seg. Jeg kan jo kopiere andres lister, men jeg venter heller litt....

5 kommentarer:

 1. Jeg vil også definer meg selv (fin frosk forresten) Jeg er en ensom i bloggverden,men veldig lykkelig for det. Hvilket dyr er ensomt? Jo, en ulv! Nå har jeg resonert meg fram, direkte i comment. Jeg er en ulveblogger. Jippi. Alltid deilig å få satt ord på følelsene sine.
  Elegant link, nei det fixa jeg neimen ikke:
  http://curry.edschool.virginia.edu/go/frog/Frog1/menu.html

  SvarSlett
 2. Ja og så må man skrive adressen sånn: href="http://curry.edschool.virginia.edu/
  go/frog/Frog1/menu.html" inni a-taggen.

  Diseksjon av frosk

  Men du biter da ikke du Jorunn?

  SvarSlett
 3. Det er så deilig å få ting inn med teskje. Du er en virkelig en god pedagog! Biter, jeg? Ikke så ofte. Men jeg tror kanskje det bor et par gnagere i meg. Det stod i "Hakke hakkespett boka" på 70-tallet at jorunn betyr jordrotte, men også høvdingens datter. Humøravhengig. Ja, det er jo selvfølgelig Rotteblogg jeg driver. Skjønte jo det var noe som ikke stemte med min kvinnelige intuisjon.

  SvarSlett
 4. Syns du er mer som en søt harepus enn ei rotte...

  SvarSlett
 5. Dromedar, hyggelig at du syns sidene var fine, men det er ikke uten grunn at denne dama har valgt en noe dunkel belysning på sia si.

  Hej då!

  SvarSlett