fredag, mars 24, 2006

En seig sak

E.colie-smittekilden er ikke oppdaget ennå, bare at det er pølsa som er smittebæreren. De ansatte på Gilde i Sogndal må lever avføringprøver. Hm, betyr det at jeg kan ha spist avføringa til en på Sogndal, eventuelt fleres avføring? At kokkene spytter i suppa før den blir servert er en kjent sak, men at de ansatte driter i pølsa er ikke så kjent.
Over ser du et medlem av froskesamlingen min i to forskjellige settinger.
Uansett hva det er i den SOGNEMORREN så er den dritgod!

7 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Du er ikke sann, Nina. Hvor tar du det fra? alt sammen? Du skulle hatt pris for alt det pølsesnakket ditt. Selv prøvde jeg meg på spinning i dag. Skulle liksom trene. Jeg fiksa det overhode ikke. Dessuten hadde jeg på meg gymsokker i plast, noe som viste seg å være dårlig egnet. Jeg fikk akutt latterkrampe, og måtte gå med uforettet sak. De unge damene kikket forundret på meg. Det er så deilig å ikke skamme seg. Jeg skal heller begynne på afrikansk dans bare jeg kommer tilbake til sivilisasjoen igjen.

    SvarSlett
  3. Gymsokker, fins de fortsatt i handelen eller er det noen overlevninger du har funnet lengst inne, underst under?

    SvarSlett
  4. Ja, da: Saba, dong og gymsokker fås i handelen den dag i dag. Men spørmålet er hvor lenge?

    SvarSlett
  5. Ups! Leser i avvisa fra i går at de ansatte skal levere BLODprøve.
    Nå tror de for øvrig at det er noe spekk i pølsa som bakterien har lurt seg inn i...

    SvarSlett
  6. Og nå har de (nesten) funnet kilden.
    Dagens Næringsliv er det vel mest naturlige å henvende seg til for informasjon siden vi snakker om mat.

    SvarSlett